Overlijdensbericht Ronald Ivo Maria Klaver

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

In de eerste plaats heel veel sterkte aan de familie gewenst. Een dierbare zo jong te moeten verliezen is niet niks. Dan de hulpverleners en politie in het bijzonder. Zij gaan voor hulp geven naar het ongeval, het is toch te bizar voor woorden dat de politie druk moet zijn om boetes uit teschrijven. Weten de burgers niets anders te doen dan kijken en filmen? Wat een pijn geeft dat aan de hulpverleners. Sterkte allen!!

Een moeder Geplaatst: 04-08-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Erg vervelend dat dit heeft kunnen gebeuren. Ik heb toevoelig deze file gezien toen in met mijn ouders terug kwam van mijn vakantie in Frankrijk. Heel veel sterkte.

MauriceGeplaatst: 04-08-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Op weg zijn....je hebt een bestemming. Maar je verwacht niet dat bestemming zo staat gepland. De harde klap het bericht te krijgen horen en dan ook nog eens de beelden...en de mensen die toch door en door nieuwsgierig zijn. Geen verstand gebruiken er bij willen staan..filmen,foto's maken! En mensen hinderen die hun moeilijk werk moeten doen. Respect? Waarden? Denk men niet aan het verdriet van de slachtoffers, nabestaanden. Op weg zijn.., onderweg zijn...,je bestemming kan zo totaal ander zijn.

Verslagen....aangedaan....geschoktGeplaatst: 05-08-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Het is diep triest dat er mensen zijn die geen idee hebben wat het betekend je geliefde zo te verliezen en dat er dan mensen gaan filmen. Moeten ze nu daar ook mee bezig zijn en zich afvragen wat er gebeurde? Geen woorden voor. Ik wens de familie heel veel liefde en kracht in deze duisternis en hoop dat velen u lange tijd zullen steunen. Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Ik wens u sterkte om verder te gaan.

H.KGeplaatst: 05-08-2018

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Ronald Ivo Maria Klaver

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw