Overlijdensbericht Robert Theodoor Johannes (Rob) Agema

  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Rob. Je was altijd vriendelijk en had altijd tijd voor een praatje. We zullen je missen in de wijk. Wij wensen de familie en vrienden heel veel sterkte met dit plotseling verlies. Groetjes Els Vosselman, Sleedoornstraat 4 en ouders fam. Joosten, Draaiomsweg 6.

Els VosselmanGeplaatst: 26-09-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het overlijden van jullie vader, opa en vriend Rob. Ik heb hem niet persoonlijk gekend maar weet van mijn zoon hoe geweldig hij met de jongens omging en voor hen een rustpunt was. Zij zullen hem zeker gaan missen. Ik ben als moeder dankbaar dat hij er voor hen was en wens jullie veel sterkte toe. Hartelijke groet Marian Camphuis

Marian CamphuisGeplaatst: 26-09-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Mijn condoleances voor alle familieleden en vrienden van Rob. Hij was een aardige buurman, zorgzaam en vriendelijk. Ik zal hem missen.

FrederiqueGeplaatst: 26-09-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Robert Theodoor Johannes (Rob) Agema

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw