Overlijdensbericht Rob (R.A.G.M.) Janssen

  • Harderwijker Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Familie gecondoleerd met dit onverwachte verlies. Wij hebben Rob leren kennen als vrijwilliger bij de botterstichting. Rob had nog zoveel plannen. Hij wilde graag leren zeilen met een botter, en hij wilde een goede scheepstimmerman worden, helaas mag dit niet zo zijn. Hij was enthousiast en gedreven, soms wel eens een beetje te. Een fijne collega, die altijd voor je klaar stond, en je altijd wilde helpen. Dat hij moge rusten in vrede. Willem Timmer de Scheepstimmerman.

Willem TimmerGeplaatst: 07-04-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Rob (R.A.G.M.) Janssen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Rob Janssen
W. Timmer Geplaatst: 08-04-2021

Rob Janssen

Rob Janssen
Willem Timmer Geplaatst: 07-04-2021

Rob Janssen

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw