Overlijdensbericht Rinus Ligtvoet

  • Brabants Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Rinus was een man die van grote betekenis is geweest voor tal van Beekse organisaties. Dankzij zijn wijdvertakt netwerk was hij voor velen een vraagbaak, probleemoplosser en helpende hand . 'Nee, daar heb ik geen tijd voor', kwam in zijn woordenboek niet voor. Wat zal Rinus Ligtvoet gemist worden.

ad smeijersGeplaatst: 27-07-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Altijd in de weer die Rinus. Zo ook voor de zaalvoetbalsport waar hij scheidsrechter en die betreffende wedstrijd tijdwaarneming functie vervulde achter een tafeltje met electronische appuratuur, pakweg 40 jaar geleden. Na weg gezonden te zijn van ondertekende door de scheidsrechter uit het veld, moest het tafeltje met apparatuur en Rinus het ontgelden zodat alles verfromfraaid er bij lag. Sorry Rinus daar voor en bedankt dat je nooit echt boos op mij bent geweest. We bleven elkaar groeten als we elkaar in het dorp tegen kwamen. Dat heb ik altijd in je gewaardeerd, niet haatdragend !

En ja, je zult ontzettend gemist worden in het sociale leven , maar het meest bij je naasten. Gecondoleerd fam Ligt ligtvoet

Geplaatst: 28-07-2021

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw