Overlijdensbericht Rienk Gerben Jan Andriessen

  • Trouw

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie, Ik las het overlijdens bericht van onze dokter. Allereerst allemaal gecondoleerd met het verlies. Wij hebben goede herinneringen aan dokter Andriessen, hij is voor ons gezin altijd een huisarts geweest met een luisterend oor. Onlangs maakten wij een wandeling door de Leestraat en vroegen ons af hoe het met hem zou zijn. Jaren terug kwam ik Rienk nog weleens tegen bij de Albert Heijn. Nogmaals veel sterkte allemaal. Nico Muts Tonneke Rottier en onze kinderen Jeroen,Kevin en Sylvester

Fam Muts-RottierGeplaatst: 29-04-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Rienk Gerben Jan Andriessen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw