Overlijdensbericht Rien (Marinus) de Bruijne

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het verlies van deze geweldige man. Wens de familie heel veel sterkte.

fam. SchooGeplaatst: 07-01-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Familie van Rien; van harte gecondoleerd. In het verleden heb ik wel wat met Rien te maken gehad, in het kader van evangelisatiewerk. Heb hem altijd als een zeer beminnelijk mens ervaren. Dit is een groot verlies voor zijn omgeving. Sterkte allemaal!

Henk van den Noort Geplaatst: 07-01-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd, ik heb jullie man en vader altijd als een hele aardige buurman mogen ervaren in de Eendrachtstraat. Ik wens jullie veel sterkte en verbondenheid met elkaar.

Willem Jan BootGeplaatst: 07-01-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie gecondoleerd. Ik bewaar goede herinneringen aan Rien uit de tijd dat we op dezelfde middelbare school zaten. Sterkte gewenst bij het afscheid.

Kees FranckeGeplaatst: 08-01-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Rien (Marinus) de Bruijne

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw