Overlijdensbericht Richard Bekhuis

  • Tubantia

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lynda gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst met het verlies van je man. Wij kennen Richard hij was altijd vrolijk en op gewekt. Jammer dat hij de ziekte niet heeft overwonnen.

Gerrit en MargaGeplaatst: 21-09-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Wij wensen jou veel sterkte gecontroleerd met Richard.

Jacqueline VrielinkGeplaatst: 21-09-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Lynda, Ik wens jou en familie enorm veel sterkte met dit grote verlies. Richard; vrolijk, opgewekt, een keiharde werker en jouw maatje. Dat zal hij altijd zijn. Rust zacht Richard. Een dikke knuffel van mij, Joel

Joel ReuserGeplaatst: 21-09-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Linda gecondoleerd met het verlies van je lieve man. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Gr. Anniek

Anniek PeddemorsGeplaatst: 22-09-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Richard Bekhuis

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw