Overlijdensbericht Ria Offermans-Janssen

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Een mooie herinnering aan Ria zal ik altijd blijven behouden. Een mooi mens is niet meer. Herinneringen blijven. Voor de nabestaanden breekt een moeilijke tijd aan. Echter de herinneringen aan Ria zal voor jullie allen een dierbare zijn. Lieve groet Riet Hansen.

Riet HansenGeplaatst: 23-06-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Geachte familie Missen is een moeilijk te omschrijven woord. Denk ik aan Schöndeln, dan denk ik aan bepaalde collega`s en ook leerlingen. Bij die collega`s hoort Ria en `denken aan ` is bij deze synoniem van missen. Wij konden het goed met elkaar vinden, zij mag zeker met haar man Jos gerekend worden tot het DNA van de school. Zij nam het leven op van de vrolijke kant, lardeerde dit met humor en dat bijzondere lachje van haar herken ik uit de duizenden. Lieve groet Rik

Rik SegersGeplaatst: 28-06-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Ria Offermans-Janssen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw