Overlijdensbericht Resie Diederen-Bastin

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Wij wensen u en jullie heel veel sterkte bij het afscheid van Uw vrouw, jullie (schoon)mam, oma en overgrootmoeder!

Wim en Jeanne Jessen-HeatubunGeplaatst: 15-01-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Geachte heer Diederen, alle kinderen en kleinkinderen... Onze deelneming bij het overlijden van uw echtgenote mevrouw Resie Diederen-Bastin, uw, moeder, schoonmoeder en grootmoeder. Niek en Susanne Hodzelmans

Niek en Susanne HodzelmansGeplaatst: 17-01-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Resie Diederen-Bastin

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw