Overlijdensbericht Renze W. Holwerda

  • Dokkum Kollum Combinatie
  • Nieuwsblad Noordoost-Friesland
  • Leeuwarder Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Een bijzonder vrolijke, zachtaardige man, die van gezelligheid en mensen hield. Het is een waar genoegen hem gekend te hebben en hem oom Renze genoemd te mogen hebben.. Bijgevoegd een foto van 13 en half jaar geleden; onze kleine Renze Holwerda op schoot van zijn oud-omke Renze Holwerda..

Rozemarijn Holwerda-Goes Geplaatst: 04-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Voor alle familieleden van Renze heel veel kracht en sterkte in de komende tijd een prachtige en bijzondere man is van ons heengegaan Ruurd Kuipers (zoon van Grutte Fetze) Capelle a/d IJssel

Ruud KuipersGeplaatst: 03-04-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Renze W. Holwerda

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw