Overlijdensbericht Remmelt Veld

  • Nieuwe Ooststellingwerver

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Ik kan mij Remmelt nog heel goed herinneren van de gemeente Purmerend. Hij werkte bij onderwijs en ik bij sociaal culturele zaken. Regelmatig liep ik wel even bij hem naar binnen. Nooit zal ik vergeten dat moment toen hij mijn advies vroeg inzake de aankoop van een huis. Hij huurde al een tijdje en ik zei binnen een seconde: 'Remmelt, geen twijfel mogelijk voor mij. Kopen! Je hebt een goede baan, het huis komt altijd naar je toe. Remmelt voetbalde ook in ons gemeentelijk zaalvoetbalteam. Ik vond het een prettig iemand. Een beminnelijk iemand, waar ik moeiteloos mijn geld aan zou uitlenen. Nooit schreeuwen, heel rustig. Ik was best wel geschokt: nog zo jong. Zelf zit ik inmiddels in Spanje, genietend van mijn verdiende pensioenjaren bij gemeentes. Ik wens de familie heel veel sterkte toe met het verlies. Ik zal me Remmelt blijven herinneren als een heel aardig, sociaal voelend mens. Groet,

Hans BeemsterGeplaatst: 12-04-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Remmelt Veld

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw