Overlijdensbericht Reind Rasker

  • Dagblad van het Noorden

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Dank zij de man "oom Reind" een prachtige jeugd gehad aan de Peizerweg, voetballen met de jeugd achter cafe Bandringa, meehelpen op de boerderij van zijn vader en broer Henk. Eerste leesboek van hem en zijn vrouw Wies gekregen voor mijn achtste verjaardag. Het is een kleine greep uit herinneringen aan een lieve man en zijn lieve vrouw. Kameraad van mijn vader Dirk Tjemmes. Veel sterkte familie Bea, Wim en Meta.

Karel TjemmesGeplaatst: 08-06-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Reind Rasker

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw