Overlijdensbericht Rein (Reindert) Appelo

  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Sier en Rein, ik heb jullie gekend dat Stegeman nog bestond. Het was een gezellige tijd met jullie, ik wens de familie heel veel sterkte en gecondoleerd.

Alex SchokkerGeplaatst: 27-10-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Siertje, kinderen en kleinkinderen gecondoleerd met dit grote verlies. Ik wens u allen heel veel sterkte voor nu en de moeilijke tijd die nog komen gaat. Lieve Rein rust zacht.

Jans WaandersGeplaatst: 27-10-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Sier , kinderen en kleinkinderen, Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit grote verlies van je man, jullie vader en opa. Veel kracht voor de komende tijd !

Henk en Aagje van ZonGeplaatst: 31-10-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Rein (Reindert) Appelo

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw