Overlijdensbericht Prof. Dr. Jan Pen

  • Dagblad van het Noorden

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Hallo beste Jurjen, Gecondoleerd met het overlijden van je vader. Ik zelf een lichtje bij mijn Boeddahbeeldje branden. Als ik aandacht en sterkte wil voor iemand. Wij studeerden nog samen in de 70er jaren, partij Antwoord, GU Amsterdam. Ik heb je altijd als betrokken ervaren. Mijn medeleven gaat ook uit naar je familie. Groeten Tessa.

Tessa QuentinGeplaatst: 15-02-2010

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Prof. Dr. Jan Pen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw