Overlijdensbericht Pieter Johannes Arkema

  • Dagblad van het Noorden

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Wat een triest bericht te horen dat mijn oud collega, die vrolijke, integere en wijze man er niet meer is.. Ik wens zijn vrouw en al zijn dierbaren heel veel sterkte met dit grote gemis.

Maud HulshofGeplaatst: 03-08-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Niet te bevatten dit. Alweer een (oud)-collega van de gemeente Leek/Westerkwartier veel te vroeg overleden. Vreselijk. Ik stuur de familie veel kracht en liefde om dit verlies te kunnen dragen.

AafienGeplaatst: 31-07-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Pieter Johannes Arkema

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw