Overlijdensbericht Pieter Johan (Joop) Bekenkamp

  • BN DeStem

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Annemieke, via Angeline hoorde ik van het overlijden van Joop. Wat een intens verdrietig bericht. Zo jong nog (vind ik). Wat zul je hem vreselijk gaan missen. Als ik aan Joop denk, hoor ik zijn gulle lach. En zie ik de twinkeling in zijn ogen als hij iets grappigs aan het vertellen was. Veel sterkte. Mede namens Flip. Groeten

Aleida de Groot-KrijtGeplaatst: 28-07-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Pieter Johan (Joop) Bekenkamp

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw