Overlijdensbericht Piet Halters

  • BN DeStem

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Alweer enige jaren geleden ontmoette ik Piet voor het eerst als lid van het bestuur van de (toenmalige) Stichting Sportgala Rucphen. Hij vertegenwoordigde hierbij het dorp Sprundel omdat hij goed op de hoogte was van alle sportactiviteiten die plaatsvonden binnen dat dorp. Piet bleek een heel betrokken persoon en integer persoon. Later kwam ik hem op vele plaatsen tegen. Was er iets te doen binnen Sprundel en/of Rucphen dan was de kans groot dat Piet ook aanwezig was. Piet was nooit te beroerd om waar nodig zijn steentje bij te dragen. Altijd een glimlach op zijn gezicht en plezierig in de omgang. De laatste jaren zagen we elkaar bijna standaard op dinsdagavond in Agora Rucphen. Piet hield van gezelschap en hij was een hele fijne tijdgenoot. Zijn -te vroege- overlijden heeft veel indruk op mij gemaakt. Heel veel mensen zullen Piet gaan missen om de persoon die hij was. Zijn familie wens ik heel veel sterkte bij het verwerken van het verlies van hun vader, schoonvader en opa.

Wim VerjansGeplaatst: 09-06-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Piet Halters

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw