Overlijdensbericht Piet van Haaren

  • BN DeStem
  • Brabants Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Mevr. van Haaren en familie, Veel kracht en sterkte de komende periode. Een hoofdstuk uit het boek "de markante mens : Piet van Haaren" wordt nu afgesloten. Wij (oud-medewerkers van de ziekenhuisomroep) hebben hem in de Franciscusziekenhuisperiode mee mogen maken als "peetvader" van onze ziekenhuisomroep Oei Oei. Van een spontaan bezoekje op de zaterdagmiddag in de studio tot een "meedenken" in onze ontwikkelingen van de omroep. Zeker was dat hij begaan was en ons een warm hart toedroeg. Ik heb deze week de foto's nog eens bekeken toen hij op uitnodiging van ons aanwezig was om een bijdrage/interview te geven in een afsluitende uitzending ter gelegenheid van het stoppen van de omroep. We vergeten hem niet !

Raymond van OosterbosGeplaatst: 06-05-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Piet van Haaren

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw