Overlijdensbericht Petrus Johannes van Dierendonck

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Oprechte deelneming in uw rouw bij het plotse overlijden van uw echtgenoot. Aan u en de ganse familie veel sterkte in deze moeilijke tijden.

Lannoy JohanGeplaatst: 12-10-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Petrus meegemaakt bij de BSM op Breskens. Daar zelf gewerkt van 2000 tot 2005. Altijd bewondering gehad voor zijn vakmanschap en niet aflatende vrolijkheid. Wist ook wat er niet goed ging en stak dat niet onder stoelen of banken. Ik begreep van o.a. zijn dochter dat hij 's avonds nog thuis aan het hobbyen was. Altijd werken en ook, als ik me niet vergis, varen. Hele prettige man. Gecondoleerd met dit verlies.
Geplaatst: 18-10-2021

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw