Overlijdensbericht Peter (Peer) Craenen

  • Eindhovens Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Peer Veel te vroeg Rust zacht Familie heel veel sterkte toegewenst.

Ed en Carin vd. SandeGeplaatst: 03-03-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Vriendschap houd niet op als het leven eindigt.

Appie en MiaGeplaatst: 03-03-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Voor de familie van Peer,heel veel sterkte met het verlies van Peer, namens Ron Lagarde,oud leerling en vriend van Peer (Sarto school,Pius X parochie,

Ron LagardeGeplaatst: 04-03-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Peer gaf mij mijn eerste echte baan in de D'n Advocaat. Veel van geleerd en een geweldige tijd gehad. Bedankt Peer. Veel te vroeg van ons heengegaan. Rust zacht.

Rob CavensGeplaatst: 06-03-2018

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Peter (Peer) Craenen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw