Overlijdensbericht Paul Bongers

  • Eindhovens Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Met heel veel plezier denk ik aan je terug. Ik heb je kort mogen kennen. Mijn hobby werd het duiken en jij hebt me hierbij geholpen. Ik denk dan met plezier en respect aan jouw leven en lessen terug. Paul heel erg bedankt. Aan de familie, heel veel sterkte met het verlies van deze warme, fijne man.

Koos MintenGeplaatst: 28-07-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Met een warme glimlach denk ik terug aan alles wat we hebben beleefd: de uitjes naar vele duikstekken, gezellige weekenden, vakanties, feestjes, teveel om op te noemen. Nu rest er nog de foto's, herinneringen en een hele hoop vermeldingen in mijn duiklogboek. De positiviteit en vrolijkheid die je uitstraalde zal gemist worden. Ook namens Hong wil ik zijn familie en iedereen die Paul liefhad heel veel sterkte wensen.

Dennis de BeerGeplaatst: 29-07-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Mijn eerste herinnering die ik van je heb was tijdens een dinsdagavondduik waar ik als net gebrevetteerde duiker mee naartoe ging, en waar ik veel van je heb mogen leren. Hierna volgde vele duiken, weekenden en enkele vakanties waar ik met veel plezier aan terugdenk. Ik zou zijn familie en zijn naasten heel veel sterkte willen wensen met dit verlies.

Paul RoosGeplaatst: 29-07-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Vele mooie duikreizen heb ik met je mogen maken. Voornamelijk Egypte, waarbij een van de eersten nog steeds memorabel is, maar dan vanwege de stinkende olieboot. Heel wat anders toen waarbij we met z’n allen 2 piepkleine wc-tjes hadden tegenover een normale wc per hut in de latere jaren. We hebben veel lol gehad en mooie dingen gezien. Zo ook nog de allerlaatste trip met een volle Lutra boot. Je kon gelukkig als laatste nog aansluiten. Ook binnen de vereniging altijd actief geweest i.v.m. de dinsdagavond duiken. Het was heel fijn dat je onlangs nog het jaarlijks Duik-BBQ weekend hebt kunnen bezoeken. Zo hebben we met een groep van de leden nog gezellig contact met je gehad, iets om te koesteren. Ik wil de familie, vrienden, kennissen, maar ook alle Lutra-leden veel sterkte wensen met het verlies van Paulus. Zo noemde ik hem vaak. Je zit en blijft in onze harten. Rust zacht Paul. Marty Linnemans (Voorzitter NVOS Lutra)

Marty LinnemansGeplaatst: 29-07-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Paul Bongers

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw