Overlijdensbericht Oscar Wasmann

  • de Gelderlander

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het verlies van Oscar. Ik heb hem gekend als een voorvechter voor rechtvaardigheid en geweldig hulpverlener! Ik wens alle nabestaanden veel sterkte.

Jos GerritsenGeplaatst: 12-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Ik heb Oscar gekend toen we samen de opleiding tot B-verpleegkundige deden op Oudewater. Veel plezier gehad in de bar van verpleegstersflat en de carnaval. Sinds een aantal jaren weer contact via Whatsapp en Facebook en een paar keer op bezoek geweest zo jammer dat hij er niet meer is om meer herinneringen op te halen. Wij wensen de familie heel veel sterkte bij het verlies van deze lieve man.

Els Boonman - de KeizerGeplaatst: 12-04-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Oscar Wasmann

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw