Overlijdensbericht Noud van Boven

  • BN DeStem

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Noud was vroeger een beste voetbalmaat bij NVS. Een goede vent met een gouden karakter. We wensen de familie veel sterkte met dit verlies.

Johan van GeelGeplaatst: 19-01-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Zo'n twee jaar geleden heb ik Noud voor het laatst ontmoet. Pas nu in april heb ik begrepen dat Noud er niet meer is. Ongeveer 20 jaar hebben we samen de achterhoede gevormd van het veteranenelftal van NVS. Ik en mijn kinderen zullen aan hem blijven denken...

Eef Wezenberg Geplaatst: 06-04-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Noud van Boven

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw