Overlijdensbericht Nick den Daas

  • AD Algemeen Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie, gecondoleerd met dit grote verlies. Ik ben in shock. Werd net gebeld door mijn ouders die 't in de krant lazen na thuiskomst van een vakantie. Ik ben heel recent nog bij hem geweest en sprak de angst uit dat iedere keer, als ik na een tijdje weer een afspraak met 'm wilde maken, dat dat niet meer zou kunnen omdat ie met pensioen zou zijn. Dat was niet voor 'm weg gelegd. Wat een verdriet! Ik kwam altijd uit Boskoop naar Alphen omdat ik jaren lang ontzettend prettig geholpen ben. Ik wens u alle sterkte toe! Marlene

Marlene Benard-VersluisGeplaatst: 05-10-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Nick den Daas

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw