Overlijdensbericht Monique Adriaanse

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Mo, Bedankt voor avonturen die we samen hebben meegemaakt in onze jeugd. Je was mijn beste vriendinnetje op de basisschool. Jeroen, Ad, Ellie en Dennis. Geen woorden voor dit groot verlies. Ik kan jullie alleen maar heel veel sterkte wensen.

Caja Geplaatst: 22-03-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Jeroen en familie, We voelen alleen maar stilte en willen jullie condoleren met dit, toch plotselinge verlies. We zullen geen tuindeur meer horen, geen geschuif van de tuinstoel en geen krachtige stem van Monique die tot het laatst alleen maar wilde leven. In gedachten zijn we bij jullie.

Elzo en Judith Hindriks Chanika en KhauheloGeplaatst: 21-03-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Ellie. Heel veel sterkte met dit enorme grote verlies. Je kind verliezen,vreselijk. Nogmaals,heel erg veel sterkte.

Ina CijsGeplaatst: 21-03-2018

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Monique Adriaanse

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw