Overlijdensbericht Mien Stuitje-van der Beek

  • Dagblad van het Noorden
  • Groninger Gezinsbode

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Fam. Stuitje, Van harte gecondoleerd met het overlijden van Miep Stuitje, heel veel sterkte voor u allen gewenst om dit verlies te verwerken. Als Zonnebloem-deelneemster zullen we haar positieve bijdrage, en bezoekjes aan haar zeker ook gaan missen. Hartelijke groeten namens de vrijwilligsters Zonnebloem Lewenborg, Gepke Nicolai.

Zonnebloem LewenborgGeplaatst: 12-09-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Fam. Stuitje, Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder, oma en overgrootmoeder Miep Stuitje. We blijven de goede contacten die we met haar hadden nog lang in onze herinnering bewaren. Hartelijke groet, Hannie en Thom Bulthuis Groningen.

Hannie en Thom BulthuisGeplaatst: 13-09-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Mien Stuitje-van der Beek

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw