Overlijdensbericht Michiel Visser

  • AD Algemeen Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Michiel, wij kennen elkaar al vanaf de kleuterschool......we hebben een geweldige jeugd meegemaakt. Gewoon met de auto rijden van jou pa, een dikke Volvo 240 over grindwegen. Niets was te gek en hebben veel lol gehad samen. Jammer dat we uit elkaar gegroeid zijn door verhuizingen vanuit mijn ouders.......heel vaak aan je gedacht. tot ik hoorde via via dat je overleden was. Rust zacht vriend. Het was een tijd die ik nooit meer vergeten zal.

John den BurgerGeplaatst: 27-06-2019
Afbeelding bij condoleancebericht

Wat een vervelend en ingrijpend nieuws! Michiel, jij zal gemist worden. Namens ons allen heel veel sterkte voor de familie en nabestaanden. Onze gedachten zijn bij jullie!!!

Rick WiessenhaanGeplaatst: 03-07-2019
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie. Wij ontvangen net de brief van verzekering Visser waarin staat dat Michiel overleden is. Veel sterkte met dit verlies. Wij herinneren hem als een zeer betrokken, deskundige man met liefde voor zijn werk. Vr Gr Piet en Hettie Verbruggen

Hettie en Piet VerbruggenGeplaatst: 13-08-2019
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie. Tijdens onze vakantie hebben wij per email (brief Visser) vernomen, dat Michael is overleden. Dit heeft ons diep geraakt. Wij willen bij deze de familie condoleren en wensen jullie veel kracht en sterkte toe.

Jan en Jolanda Janssen Geplaatst: 20-08-2019

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Michiel Visser

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw