Overlijdensbericht Michel de Bekker

  • Brabants Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie de Bekker, Mijn welgemeend medeleven met het overlijden van Michel. Ik bewaar een goede herinnering aan Michel als lid van ons dinsdagochtendgymclubje en wens u allen heel veel sterkte. Cor Konings

Cor KoningsGeplaatst: 22-02-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Ik wil jullie condoleren met het verlies van jullie geliefde. Ongeveer 63 jaar geleden had Michel bij ons zijn atelier [in de van Heurnstraat] en daar heb ik als kind geposeerd. Hij studeerde toen nog. Deze tekening hangt nog steeds bij mij aan de muur en ik kijk er nog met heel veel plezier naar. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

leny kitslaarGeplaatst: 16-02-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Michel de Bekker

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw