Overlijdensbericht Mees Ponstein

  • Huis aan Huis Elburg Oldebroek Nunspeet

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Ach lief jochie, je bent nog maar pas op deze wereld, En nu is je korte leventje al voor bij. Rust in vrede. sterkte voor de na bestaande in dit on menselijke verdriet.

YennGeplaatst: 02-10-2019
Afbeelding bij condoleancebericht

Heel veel sterkte voor familie en bestuurster!

Bram VerhulstGeplaatst: 02-10-2019
Afbeelding bij condoleancebericht

Sterkte voor zijn familie, maar ook voor de 19 jarige vrouw is dit een drama.

CvGeplaatst: 02-10-2019
Afbeelding bij condoleancebericht

Och lief kereltje spelend in een spelmoment is het zo voorbij. je had nog zoveel mooie momenten hier moeten beleven.. sterkte voor de ouders, familie. tevens veel sterkte voor het 19 jarige meisje.

AlienGeplaatst: 02-10-2019

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Mees Ponstein

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw