Overlijdensbericht Martine (Martina Maria) Döderlein de Win-Gieske

  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Wat spijt het ons dat jullie nu al beide ouders moeten missen. Onze gedachten gaan naar jullie uit. Veel liefde en steun toegewenst bij jullie verlies. Dat alle mooie herinneringen maar dierbaar mogen worden en jullie troost bieden.

Familie WesselsGeplaatst: 14-01-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Heel veel sterkte gewenst met het overlijden van jullie moeder en oma. We zijn in gedachten bij jullie. Familie Jansen

J.JansenGeplaatst: 15-01-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Martine (Martina Maria) Döderlein de Win-Gieske

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw