Overlijdensbericht Martina Geertruida (Tineke) Gierveld-Wolfert

  • Tubantia

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het verlies van Tineke Gierveld. Ik wens jullie allen heel veel sterkte met het verwerken van het grote verlies, voor die tijd en na die tijd, Tineke zit in ieders hart. Sterkte. Sanne My condolences on the loss of Tineke Gierveld, I wish you all a lot of strength in dealing with the great loss before that time and after that time tineke is in everyone's heart Strength Sanne

Sanne Borger Geplaatst: 03-05-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Martina Geertruida (Tineke) Gierveld-Wolfert

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw