Overlijdensbericht Martien Aerts

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het overlijden van Martien. Martien was een markante persoonlijkheid. In de winkel waar de tijd een beetje had stilgestaan, bleef het komen en gaan van klanten die vriendelijk werden begroet. Kenmerkend in zijn witte stof jas. Jammer dat dit type zaken er niet meer zijn. Zijn gedrevenheid om de hoek van de Graaf en St. Joris straat te versieren tijdens de processies. Helaas aan alles komt een einde! Sterkte voor de familie. Familie F. Delsing

Gerard DelsingGeplaatst: 12-10-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Hongarije,12-10-2020 Dankbaar en in herinnering Martin gekend te hebben,Wensen U allen heel veel sterkte toe Truus en Jo Schoenmakers

Jo.SchoenmakersGeplaatst: 12-10-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Meneer Aerts, zo zal hij altijd in mijn herinnering blijven. Markant, eigenzinnig maar oh zo gewaardeerd door velen. Een man die niet zonder goed gestrikte stropdas zijn klanten wilde begroeten. Maar ook een man met principes. Meneer Aerts, rust in vrede.

JolandaGeplaatst: 13-10-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie van Martin. Heel veel strekte toe gewenst, met het overlijden van Martin en dat jullie de kracht vinden. Dit verlies van een bijzonder mens te dragen. Sterkte.

Fam Swillens Hees.Geplaatst: 16-10-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Martien Aerts

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw