Overlijdensbericht Marjo Aarnink-Assink

  • Tubantia

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Alfons en kinderen Bij deze wil ik jullie condoleren Met het verlies van Marjo Wens jullie allen veel sterkte met dit verlies ik heb Marjo altijd gekend als vrolijke hardwerkende Frau Toni Rietman Föhrenwald 5 6352 Ellmau Oostenrijk

Toni RietmanGeplaatst: 25-09-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve nabestaanden van Marjo, Vanmiddag kreeg ik het bericht te horen, dat Marjo plotseling het tijdelijke voor het eeuwige heeft gewisseld. Bij deze condoleer ik jullie allen met dit bijzonder pijnlijke verlies en wens jullie allen sterkte met het dragen er van. Een lieve vrouw, die ook een luisterend oor had voor jongeren, die in de opbouw van hun leven zaten en haar gastvrijheid als gastvrouw en moeder aan de dag legde voor hen.

Harrie H. BraamGeplaatst: 26-09-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Marjo Aarnink-Assink

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw