Overlijdensbericht Maria Louisa Cecilia (Marlies) Reijns-Kroes

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Theo, kinderen en overige familie, Geschokt heb ik kennisgenomen van het overlijden van uw echtgenote en moeder. Met haar overlijden betuig ik u mijn oprechte deelneming en wens u allen heel veel sterkte om dit verlies te kunnen dragen.

Ad BoertjesGeplaatst: 02-01-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve familie, gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies van Marlies. Liefs Charles en Joke de Smit.

Charles en Joke de Smit. Geplaatst: 31-12-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Maria Louisa Cecilia (Marlies) Reijns-Kroes

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw