Overlijdensbericht Maria Josephina Wijnanda (Riet) Risseeuw-van der Meer

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Addy en familie, Het bericht van het overlijden van mijn buurvrouw Riet heeft mij erg overvallen. Begin maart heb ik haar nog enkele keren telefonisch gesproken, ze voelde zich niet goed genoeg voor een bezoekje maar we zouden snel een afspraak maken. Riet was altijd vrolijk, actief en meelevend. Gelukkig is haar een lang ziekbed bespaard gebleven en heeft ze een vol en vitaal leven kunnen leiden tot het einde toe. Mede namens Koert, Calle en Allard wens ik jullie veel sterkte.

Trees de Blok van HerpenGeplaatst: 13-03-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Maria Josephina Wijnanda (Riet) Risseeuw-van der Meer

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw