Overlijdensbericht Maria Adriana (Riet) Franken-Maas

  • BN DeStem

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Piet, kinderen en (achter)kleinkinderen. Gecondoleerd met het verlies van Riet, moeder, oma en overoma, sterkte in de komende periode. Rust zacht. Rien en Jeanne

Rien en Jeanne van Hees-Buysen Geplaatst: 04-05-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie Franken Gecondoleerd met het verlies van jullie Ma/Oma mvg Gérard & Egina

Gérard & Egina OirbansGeplaatst: 01-05-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Maria Adriana (Riet) Franken-Maas

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw