Overlijdensbericht Margaretha Hillegonda (Greta) de Bruin - van der Heide

  • Leeuwarder Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve beppe, bedankt voor alle mooie momenten en herinneringen die beppe ons heeft gegeven. We zullen beppe nooit vergeten. Rust zacht.

de BruinGeplaatst: 14-03-2013
Afbeelding bij condoleancebericht

Leave Beppe, Zo'n lang leven is nog steeds te kort, als het gaat om een Beppe zoals Beppe. Zo veel mooie herinneringen, zo waardevol, we zullen ze nooit vergeten. Moge Beppe rusten in vrede.

GreetjeGeplaatst: 14-03-2013

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Margaretha Hillegonda (Greta) de Bruin - van der Heide

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw