Overlijdensbericht Lout Bierenbroodspot

  • Het Parool

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Mijn medeleven met het overlijden van Uw partner en vader. Al vanaf mijn aanmelding als lid van hockeyclub “Amsterdam” en later als student en lid van Thalia hebben onze wegen elkaar telkens gekruist. Ook onze wederzijdse bewondering voor de ZKV van A.L.Snijders resulteerde in een ontmoeting in Paradiso. Ik wilde de laatste uitgave van A.L.Snijders opsturen. Te laat!

Bert Jan SchatzGeplaatst: 22-10-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Jaja en familie, Via Sportfondsen vernam ik het bericht van het overlijden van Lout. Hierbij mijn oprechte condoleances met dit verlies. Ik leerde Lout kennen in 1975 toen ik als 15-jarige jongen vakantiewerk deed bij Sportfondsen. Hij was toen directeur. Mijn vader Piet werkte daar ook als financieel directeur. Ik vond het zo’n leuk bedrijf dat ik daar nu nog steeds werk. In de tachtiger jaren heb ik Lout beter leren kennen omdat we vaker contact hadden over het werk. Hij was altijd geïnteresseerd en dat kwam plezierig over. Mijn moeder kende Lout nog beter, omdat er ook buiten het werk contact was. Zij is zeer aangedaan door het overlijden van Lout en ik breng bij deze ook haar condoleances over. Het doek is nu voor Lout gevallen, maar ik zal hem altijd blijven herinneren. Mede namens mijn moeder wens ik jou en de familie alle kracht en sterkte toe. Warme groet, Corry van der Goes-van Holstein - Hugo van der Goes.

Hugo van der GoesGeplaatst: 25-10-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Lout Bierenbroodspot

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw