Overlijdensbericht Louis Derijks

  • Eindhovens Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Bedankt Louis. Je was een fijne betrokken leraar op De Horizon 1973- 1976! Je kon uren verhalen vertellen, ook over je vader in de personage "De Kruik" in tv-serie Merijntje Gijzen!! Je autootje de Diane en je pakje pijptabak en je pijpje tevreden rokend op het schoolplein !! Een prachtmens is niet meer, maar in gedachten leeft hij voort. Zo'n leraren zijn er niet veel meer. Philip oud-leerling

Philip SteusfijGeplaatst: 21-02-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve familie, Gecondoleerd met dit grote verlies. Veel sterke en liefde. Karlijn Martens

Karlijn Martens (prive)Geplaatst: 22-02-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Louis Derijks

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw