Overlijdensbericht Lodewijk Johannes Albada

  • Balkster Courant
  • Friesch Dagblad
  • Dokkum Kollum Combinatie

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het overlijden van Lodewijk. Wij houden mooie herinneringen aan onze gezamenlijke tijd in Dokkum. Heel veel sterkte allemaal.

Gerben en JolandaGeplaatst: 18-02-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het verlies van Lodewijk. Ondanks het feit dat we hem de laatste jaren niet meer hebben gesproken blijft hij in onze gedachten als een goede vriend.

Anne-luut en KarinGeplaatst: 17-02-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Familie Albada gecondoleerd met het verlies van jullie vader en vriend Lodewijk. Germ Albada. Westhem

Germ AlbadaGeplaatst: 15-02-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Familie Albada gecondoleerd met het verlies van jullie vader en vriend Lodewijk. Friso, Janet, Marit en Nynke Albada / Wommels

Friso AlbadaGeplaatst: 15-02-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Lodewijk Johannes Albada

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw