Overlijdensbericht Linda Drenth-Bosma

  • Dagblad van het Noorden
  • Leeuwarder Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Wat is dit vreselijk nieuws. Gecondoleerd, wij wensen jullie heel veel sterkte.

Bert en Willy Kuipers Geplaatst: 22-06-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met dit verlies. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe. ❤

InaGeplaatst: 22-06-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Hoe onwerkelijk, wreed en verdrietig te weten dat Linda er niet meer is. Haar enthousiasme, vriendelijkheid en bereidheid mogelijk te maken waar ik op hoopte; ze zal altijd mijn voorbeeld blijven van gastvrijheid, en ik zal er naar handelen. Ik wens alle nabestaanden alle kracht om haar verlies te dragen. Ik ben overtuigd dat jullie herinneringen nog mooier zijn dan de mijne; wat een geweldig mens en collega was Linda. Is Linda. En zal Linda altijd zijn. Linda, rust zacht.

Sicco Geplaatst: 22-06-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Wat schrok ik va het bericht dat Linda zo plotseling uit het leven is gerukt. Hoewel wij elkaar al jaren niet meer hebben gezien, herinner ik me Linda als een vrolijke en open persoonlijkheid voor wie geen berg te hoog was. Wat zal haar vrolijkheid gemist worden! Heel veel sterkte voor alle familie, vrienden, collega’s en dierbaren die het verlies van Linda moeten dragen.

JwnnyGeplaatst: 23-06-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Linda Drenth-Bosma

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw