Overlijdensbericht Liesbeth Remmers - van der Vleuten

  • Brabants Dagblad

Condoleanceberichten

Hein, Wieneke, Maarten, Martine en Marjolijn,<br> <br> Heel veel sterkte.<br> Mogen de fijne herinneringen jullie troosten.<br><br> Josée

Josée van AarleGeplaatst: 05-04-2007

Beste Hein en kinderen, <br> <br> Heel veel sterkte de komende dagen. Moge het afscheid een Liesbeth-waardig afscheid zijn. <br> <br> Hartelijke groeten.<br> Jopie.

Jopie de BruinGeplaatst: 05-04-2007

Lieve Hein en lieve kinderen,<br> Heel erg veel sterkte.<br> Wat is dit een vreselijk gemis.<br> Laat het een mooie afscheidsdienst worden.<br> Weet dat er heel veel mensen aan jullie denken. <br> Liesbeth was een van de liefste vrouwen die ik ooit gekend heb. Ik zal ze nooit vergeten.<br><br> Colette Steenbakkers.

Colette SteenbakkersGeplaatst: 05-04-2007

Beste Hein en kinderen,<br> Het was altijd een feest om bij Liesbeth een cursus te volgen.<br> Ik wens jullie heel erg veel sterkte.<br> Yvonne van der Steeg.

Yvonne van der SteegGeplaatst: 05-04-2007

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Liesbeth Remmers - van der Vleuten

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw