Overlijdensbericht Libbe Johannes Kerstma

  • Leeuwarder Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

We condoleren de familie, vrienden en fam. Jeppe Dijkstra met het verlies van deze dappere markante persoon.

Frits de VriesGeplaatst: 27-12-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

We condoleren hierbij alle familieleden met het overlijden van Libbe. Vaarwel Libbe ! Veel dank voor alle mooie herinneringen op de boerderij in IJlst! Wendelien( dochter van Popkje vd Erve - Nijdam Frans, Tim en Max

Wendelien van de ErveGeplaatst: 22-12-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Heel goede herinneringen van Libbe [samen vochten we toen om de 1 ste.en 2de plaats]in de 1963 elfmerentocht wedstrijd en bezoek in 2009 op de boerderij. Aan de fam. sterkte in de komende dagen.

Henk FennemaGeplaatst: 24-12-2018

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Libbe Johannes Kerstma

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw