Overlijdensbericht Leonardus Johannes (Leo) Disco

  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gedondoleerd met het overlijden van Leo. Heel veel sterkte gewenst. Ik ken Leo van s Heerenloo als een betrokken, meelevend en vriendelijke persoon. Werkte graag met hem samen. Hartelijke groet Gretha

Gretha van AsseltGeplaatst: 21-11-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Ada veel sterkte, we denken nog vaak aan jou. Ben - Agaath.

Ben Van HimschootGeplaatst: 21-11-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Leonardus Johannes (Leo) Disco

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw