Overlijdensbericht Lambertus Josephus Johannes (Sjef) van Liempd

  • Eindhovens Dagblad
  • Brabants Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familieleden gecondoleerd met het verlies van Sjef. We verliezen hiermee buiten een echtgenoot en vader ook een geweldige muziekant,welke in Mijerijstad zeker gemist zal worden. Heel veel sterkte.

Jan van der HeijdenGeplaatst: 23-02-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Onze deelneming met dit verlies. Sterkte voor de komende tijd.

Mart en Corina van HoornGeplaatst: 24-02-2018

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Lambertus Josephus Johannes (Sjef) van Liempd

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw