Overlijdensbericht Lambert Petrus Josephus (Berry) Cuppers

  • Eindhovens Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Meneer Cuppers was mijn baas bij Philips, SK 6 in de jaren 1964-1970. Een aardige, vrolijke man herinner ik me. Gecondoleerd familie.

Ineke GofersGeplaatst: 07-02-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Jeanne, kinderen en kleinkinderen, gecondoleerd met het overlijden van je man, vader en opa. Ik heb hele fijne jaren mee gemaakt bij de scouting. Berry was toen der tijd onze hopman bij de Christoffel groep in Eindhoven. Later heeft Berry mij begeleid voor de installatie als voortrekker. Jammer dat ik te laat was om Berry eens op te komen zoeken. Jullie allen heel veel sterkte dezer dagen. Groetjes Henk Vogels, Lieshout.

Henk VogelsGeplaatst: 07-02-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Jeanne, kinderen en familie, Ons hartelijk medeleven bij het fscheid van jullie Berry. We hebben goede herinneringen aan Berry zoals we hem hebben meegemaakt bij de gesprekjes die we verschillende keren met hem hadden bij Pierre en Adje. We hopen en bidden dat jij Jeanne, en ook de anderen, uit de goede herinneringen aan Berry de kracht zullen putten om met het leven verder te gaan. We wensen jullie darbij heel veel sterkte. Lieve groeten van Margit en Frans Teunisen - Segers.

Margit en Frans TeunissenGeplaatst: 08-02-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Mevrouw Cuppers, kinderen en kleinkinderen, gecondoleerd met het overlijden van je man, vader en opa. Ik kende Berry, via de KBO. Ik wens u allen veel sterkte toe.

Petra van LaarhovenGeplaatst: 09-02-2018

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Lambert Petrus Josephus (Berry) Cuppers

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw