Overlijdensbericht Klasina Alberdina Tijssen-Wildeman

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het verlies van jullie dierbare moeder. Koester de mooie warme herinneringen. Heel veel sterkte toegewenst. Albert en Marianne van putten.

Marianne van putten-martensGeplaatst: 25-10-2020
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het verlies van jullie dierbare moeder sterkte

Johanna stobbinkGeplaatst: 20-10-2020
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder. Veel sterkte toegewenst... Gerrit, Jeanette en Lukas Wolff Evert en Gerrie Vierhuis

Jeanette Wolff-VierhuisGeplaatst: 20-10-2020

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Klasina Alberdina Tijssen-Wildeman

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw