Overlijdensbericht Klaas Jan Dreise

  • Veendammer
  • Dagblad van het Noorden

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Klaas, ik zal je heel erg missen, je was en zult voor altijd een groot deel van mijn leven zijn en ik draag je voor altijd in mijn hart. Ik hoop dat je thuis bent bij je lieve Corry en dat jullie samen verder gaan in de verdere reis. Heel veel sterkte, Rodney, Neville, Marvin, Andy, Jermaine, Demelza, Ik denk aan jullie. Liefs, Bas ten Doornkaat 16 september 2021

Bas ten Doornkaat Geplaatst: 16-09-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Klaas Jan Dreise

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw