Overlijdensbericht Ken Kenan Kostas Bendele

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Een goed mens heeft dit leven veel te vroeg verlaten, een groot gat achterlatend bij zijn gezin, familie, vrienden en bekenden. Kostas, voor jou een goede laatste reis, voor de achterblijvers heel veel kracht en sterkte in de tijd die komt.............

Hermen MulderGeplaatst: 15-09-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd familie Bendele. Ik wens jullie Greet, Leander en de nabestaanden heel veel kracht voor de komende tijd.

Robbert KeerGeplaatst: 15-09-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Van harte gecondoleerd met dit grote verlies. Vroeger samengewerkt in de Haven van Vlissingen en naderhand genoten van de gastvrijheid in het restaurant. Een goed en mooi mens is heengegaan. Veel sterkte toegewenst.

Jan VerdamGeplaatst: 15-09-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Wat een ademstokken bericht! Mijn hartelijk meeleven en oprechte deelneming. Heel veel moed toegewenst om zonder Kostas het leven weer op te pakken. Wij bewaren goede herinneringen aan de periode Dionysos in Kurhaus Appartementen Zoutelande.

Jan van de FliertGeplaatst: 16-09-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Ken Kenan Kostas Bendele

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw