Overlijdensbericht Kees Oudheusden

  • de Volkskrant
  • Het Parool

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Geachte familie, Gecondoleerd met het overlijden van Kees. Zijn humor en brede belangstelling zullen in herinnering blijven. Tot het laatst heeft hij veel plezier gehad in zijn rol als speler bij het walking football. Het moet een troost voor u allen zijn dat hij in zijn laatste weken op aarde in goede zorgzame handen is geweest.

Wouter de VriesGeplaatst: 09-05-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste dierbaren van Kees...Hoewel ik al enige jaren met pensioen ben, heb ik m'n 37 Bellevue-jaren Kees ontzettend vaak als bezoeker kaartjes verkocht en soms na afloop z'n reactie gehoord...Ook als we elkaar in andere theaters tegenkwamen, was er 'n groet: zo op 't oog 'n stille, wellicht introverte man, maar wel met 'n glimlach én 'n groot theater-hart..! Ik wens u allen Veel Sterkte met dit verlies...Vriendelijke groet, Rini Feenstra (voorheen kassa Theater Bellevue)

Rini FeenstraGeplaatst: 10-05-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Kees Oudheusden

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Kees was een bijzonder positief medespeler met humor. We zullen hem missen.
Kees Zijp Geplaatst: 13-05-2022

Kees was een bijzonder positief medespeler met humor. We zullen hem missen.

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw